Ελλάκτωρ: Αλλαγή οικονομικού διευθυντή

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 11:23
UPD:15:46
NIKOS DANIILIDIS

Νέο οικονομικό διευθυντή αποκτά από τις 15 Ιουνίου 2019 η Ελλάκτωρ. Τη θέση αναλαμβάνει ο Μάνος Χρηστέας.

Νέο οικονομικό διευθυντή αποκτά από τις 15 Ιουνίου 2019 η Ελλάκτωρ. Τη θέση αναλαμβάνει ο Μάνος Χρηστέας, διαδεχόμενος τον κ. Αλέξανδρο Σπηλιωτόπουλο, που προσέφερε τις υπηρεσίες του στον όμιλο επί 52 χρόνια, εκ των οποίων τα 21 τελευταία από τη θέση του οικονομικού διευθυντή. 

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα συνεχίσει να συνεισφέρει στον όμιλο ως οικονομικός σύμβουλος, ενώ ο Αντώνης Χατζηιωάννου, επί 12 χρόνια στέλεχος της Ελλάκτωρ και μεταβατικός οικονομικός διευθυντής τους τελευταίους 10 μήνες, θα αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή.  

Ο κ. Χρηστέας έχει διατελέσει τα τελευταία 12 χρόνια οικονομικός διευθυντής του κατασκευαστικού ομίλου Αρχιρόδον, έχοντας τη συνολική ευθύνη των οικονομικών υπηρεσιών. 

Αναφερόμενος στην επιλογή του νέου οικονομικού διευθυντή, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ελλάκτωρ Αναστάσιος Καλλιτσάντσης δήλωσε: «Ο κ. Χρηστέας διαθέτει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην οικονομική διεύθυνση μεγάλων εταιρειών, γνωρίζοντας εις βάθος ειδικά τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις του κλάδου των υποδομών και έχοντας εργαστεί τόσο σε ελληνικούς όσο και σε πολυεθνικούς ομίλους».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ



Σχολιασμένα