Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2006 12:54

Σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις θα ταξιδέψει το Μάρτιο το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ),ΜΒΑ International.

Στα πλαίσια του World MBA tour,το ΜΒΑ International,θα επισκεφθεί τη Φραγκφούρτη(4 Μαρτίου), το ¶μστερνταμ(7 Μαρτίου) και τη Σόφια(15 Μαρτίου) με στόχο την προβολή του προγράμματος στο εξωτερικό.

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο του ΜΒΑ International θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών, τις δραστηριότητες του μεταπτυχιακού, το κόστος συμμετοχής κ.ά. .

Στο Πρόγραμμα, το οποίο έχει λάβει μέρος και στο παρελθόν στο World MBA tour με μεγάλη επιτυχία(Νοέμβριος 2005-Νέο Δελχί, Οκτώβριος 2005-Αθήνα, 2004-Αθήνα), συμμετέχουν φοιτητές από 20 περίπου χώρες.Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό θεωρείται ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και έχει λάβει διεθνή πιστοποίηση ποιότητας από τον Οργανισμό ΑΜΒΑ.

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία του διεθνούς οργανισμού GMAC, που διενεργεί το τεστ GMAT διεθνώς, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έρχεται πρώτο στην προτίμηση των Ελλήνων και τρίτο στην προτίμηση των Ευρωπαίων μεταξύ των Ευρωπαϊκών Business Schools,μετά το INSEAD και το LBS.

To World MBA tour, διοργανώνεται δυο φορές το χρόνο( Fall and Spring Tour)και επισκέπτεται 50 πόλεις σε 40 χώρες φέρνοντας έτσι τους ενδιαφερόμενους σε επαφή με τα καλύτερα Business Schools σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο ΜΒΑ International για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (2006-2007) θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα