Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2006 09:44
UPD:10:18

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κινήθηκε έντονα πτωτικά και σε επίπεδο δεικτών πλησιάζει αρκετά επικίνδυνα σημεία στήριξης. Για τη διατήρηση της ανοδικής πορείας πρέπει με αρχή τη σημερινή συνεδρίαση να επιστρέψουμε σε θετικές συνεδριάσεις, σε αντίθετη περίπτωση και διάσπαση στηρίξεων με υψηλό όγκο συναλλαγών η διόρθωση και οι πιέσεις θα ενταθούν με απρόβλεπτες συνέπειες. Διατηρούμε θετική αύρα για την σημερινή συνεδρίαση και επικεντρώνουμε την προσοχή στις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων».

Praxis Securities: «Τάσεις σταθεροποίησης αναμένεται να επικρατήσουν στην εγχώρια αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση αφού πιθανολογούμε ότι θα κοπάσει το «κύμα» ρευστοποιήσεων που παρουσιάστηκε κατά την πλειοψηφία των συνεδριάσεων της προηγούμενης εβδομάδας».

Aspis Bank: «Η ανησυχίες για επικείµενη άνοδο των επιτοκίων κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street και οδήγησαν σε πιέσεις τόσο τις µετοχές όσο και τα οµόλογα. Παρόµοια η εικόνα και στις αγορές της ¶πω Ανατολής. Θεωρούµε λοιπόν πιθανή την παρουσία τάσεων συσσώρευσης στις ευρωπαϊκές αγορές σήµερα καθώς και τη συνέχιση της διόρθωσης στην εγχώρια αγορά».

Euroxx: «Εκ νέου με απώλειες την περασμένη Παρασκευή ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους, με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε

κανονικά επίπεδα. Στην Αμερική ο Dow Jones υποχώρησε κάτω από τις 11.000 μονάδες, σε αντίθεση με τις κυριότερες αγορές της Ευρώπης που κατέγραψαν κέρδη. Η τεχνική εικόνα της χρονοσειράς τιμών του Χ.Α. δείχνει να ολοκληρώνει τον πτωτικό σχηματισμό της οριακά κάτω από τις 4.000 μονάδες, κίνηση που δεν εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί σήμερα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα