Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2006 09:40
UPD:11:14

Εγνατία Finance: «Περαιτέρω ρευστοποιήσεις δεν πρέπει να αποκλείονται, καθώς η αγορά εισέρχεται σε περίοδο διόρθωσης μετά την πρόσφατη άνοδό της. Ωστόσο, κάποια τεχνική ανάκαμψη σε κάποιο αριθμό μετοχών θα πρέπει να αναμένεται σύντομα προσφέροντας στήριξη στην αγορά».

Aspis Bank: «Οι αµερικανικές µετοχές παρουσίασαν χθες µικτές τάσεις καθώς οι ανησυχίες για αυξήσεις επιτοκίων βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των επενδυτών. Θεωρούµε πιθανό λοιπόν οι τάσεις συσσώρευσης να συνεχιστούν και σήµερα τόσο στις ευρωπαϊκές αγορές όσο και στην εγχώρια αγορά. Για την τελευταία δεν αποκλείουµε µια ενδοσυνεδριακή ανοδική αντίδραση».

Praxis Securities: «Κόπωση των πιέσεων αναμένεται να παρουσιαστεί κατά την σημερινή συνεδρίαση γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε σταθεροποίηση της εγχώριας αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών».

Fortius Finance: «Σε ελεύθερη πτώση βρέθηκαν αρκετές μετοχές του ΧΑ χθες, καθώς το κύμα ρευστοποιήσεων στις αναδυόμενες αγορές της ευρύτερης περιοχής ενίσχυσε το αρνητικό κλίμα. Κατά τη γνώμη μας, το ΧΑ οφείλει μια ανοδική αντίδραση σήμερα, μετά από σωρευτικές απώλειες -6.74% για το ΓΔ, -7.04% για το FTSE/ASE-20, -8.63% για το FTSE/ASE Mid 40 και -15.41% για το FTSE/ASE Small Cap 80 στις συνεδριάσεις του Μαρτίου.

»Σημεία αναφοράς από τεχνικής απόψεως είναι η στήριξη των 3.900 μονάδων για το ΓΔ, από όπου χθες αντέδρασε ενδοσυνεδριακά, αλλά και η πορεία της μετοχής του ΟΠΑΠ εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του 2005 σήμερα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα