ΕΥΑΘ - Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2006 14:12

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η γενική συνέλευση των εργαζομένων και των υπαλλήλων της Εταιρείας Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ), μετά τη δέσμευση της διοίκησης της εταιρείας να ικανοποιήσει μέρος των αιτημάτων τους.

Ειδικότερα, όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του σωματείου των εργαζομένων, Κωνσταντίνος Μαριόγλου, η σημερινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση «είναι η τελευταία», εφόσον η διοίκηση της εταιρίας προχωρήσει στην ικανοποίηση των αιτημάτων του συνόλου των εργαζομένων.

«Η διοίκηση δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει σε προσλήψεις - κυρίως επιστημονικού -προσωπικού σύντομα, τόσο στο διυλιστήριο του Αλιάκμονα, όσο και στους βιολογικούς σταθμούς, καθώς και στους υπόλοιπους τομείς λειτουργίας της εταιρίας», είπε ο κ. Μαριόγλου.

Η εξέλιξη αυτή καλύπτει μέρος των αιτημάτων των εργαζομένων, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μαριόγλου «εξίσου σημαντικό ρόλο στην απόφαση για αναστολή των κινητοποιήσεων έπαιξε και η δέσμευση της εταιρείας σχετικά με τον περιορισμό των αρμοδιοτήτων του διευθυντή δικτύου ύδρευσης "σε αυστηρά υπηρεσιακά θέματα"».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα