ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη για τη συνειδητή εξαπάτηση

Ζήτημα βαριάς πολιτικής ευθύνης για το οικονομικό επιτελείο και τον Πρωθυπουργό, μετά την απόφαση της Εurostat
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2006 17:00

Ζήτημα πολιτικής ευθύνης για το οικονομικό επιτελείο αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, θέτει το ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση της Eurostat σχετικά με τον τρόπο καταγραφής των αμυντικών δαπανών http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/03/09/1163947.htm . -

Όπως τόνισε η υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας και Οικονομικών, του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, «μετά την κατάρρευση της απάτης της Ν.Δ. που καταρράκωσε το κύρος της χώρας στο εξωτερικό και έχει οδηγήσει στην εφαρμογή πολιτικών σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας που θίγουν εκατομμύρια Ελλήνων εργαζομένων, τίθεται ζήτημα βαριάς πολιτικής ευθύνης για το οικονομικό επιτελείο αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

«Υπάρχουν ευθύνες και οφείλουν να τις αναλάβουν. Πριν απ΄ όλα, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για την συνειδητή εξαπάτηση στην οποία προχώρησαν, παρά τις προειδοποιήσεις μας», υπογραμμίζει η πρώην υπουργός και προσθέτει χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να ξέχασαν την "απογραφή" στον απολογισμό τους, δυστυχώς όμως, δεν μπορούν να διαγράψουν τα οδυνηρά αποτελέσματα που αυτή είχε για τα λαϊκά στρώματα κι όλους τους πολίτες».

Και η κ. Παπανδρέου συνεχίζει στη δήλωσή της: «Είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση, μία κυβέρνηση που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στους πολίτες, μία κυβέρνηση που καταρρέει καθημερινά κάτω από το βάρος του ψεύδους, της εξαπάτησης και της συγκάλυψης. Όσο νωρίτερα φύγουν, τόσο το καλύτερο».

«Το ΠΑΣΟΚ», καταλήγει η κ. Παπανδρέου, «δεσμεύεται ότι ως κυβέρνηση, θα ακολουθήσει μια πολιτική ταχείας αποκατάστασης της αξιοπιστίας της Ελλάδας, παράλληλα με μία πολιτική άρσης των αδικιών που συσσωρεύει η πολιτική της Ν.Δ.».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα