ΟΤΕ: Oικονομικά πακέτα - Αύξηση μηνιαίου παγίου

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2006 15:23
UPD:15:55

Oικονομικά πακέτα χρόνου ομιλίας εισάγει ο ΟΤΕ στην ελληνική αγορά σταθερής τηλεφωνίας, με στόχο την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών του συνόλου της πελατειακής του βάσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα πακέτα αυτά αφορούν οικιακούς και επιχειρησιακούς πελάτες και προσφέρουν αστικές και υπεραστικές κλήσεις με χαμηλές χρεώσεις, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν, να ελέγχουν και να κερδίζουν. Αντίστοιχα, για μεγάλους εταιρικούς πελάτες, καθιερώνονται μειώσεις έως 31% στις αστικές και υπεραστικές κλήσεις στο ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ Plus.

Με τα τέσσερα νέα οικονομικά πακέτα χρόνου ομιλίας, οι οικιακοί πελάτες του ΟΤΕ απολαμβάνουν μειώσεις στο κόστος των αστικών και υπεραστικών κλήσεων έως και 19%, χωρίς κανένα περιορισμό στα λεπτά ομιλίας μεταξύ αστικών και υπεραστικών κλήσεων, επιλέγοντας το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Τα τέσσερα νέα πακέτα είναι τα ακόλουθα:

Ο υπολογισμός του χρόνου ομιλίας των νέων οικονομικών πακέτων για αστικές & υπεραστικές κλήσεις είναι ανά λεπτό. Μετά τα λεπτά του πακέτου η χρέωση γίνεται βάσει του ισχύοντος τιμολογίου για αστικές και υπεραστικές κλήσεις.

Σε όλα τα παραπάνω οικονομικά πακέτα, οι πελάτες, επιλέγοντας προαιρετικά και χωρίς καμία χρέωση, το πρόγραμμα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ για διεθνείς κλήσεις, μπορούν να απολαμβάνουν μειώσεις στις διεθνείς κλήσεις έως 35%.

Αύξηση μηνιαίου παγίου

Το μηνιαίο πάγιο αναπροσαρμόζεται ως εξής:

- για τις PSTN συνδέσεις σε 14,756 ευρώ το μήνα από 14,161 ευρώ που ισχύει σήμερα και

- για τις ISDN BRA συνδέσεις σε 18,921 ευρώ το μήνα από 18,326 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι μια ISDN σύνδεση υποστηρίζει 2 γραμμές επικοινωνίας με τον πελάτη.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΟΤΕ, οι νέες τιμές του μηνιαίων παγίων υπολείπονται σημαντικά από τις τιμές που προέκυψαν από τον κοστολογικό έλεγχο που ενέκρινε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν από 3 Απριλίου 2006 και τελούν υπό την έγκριση της ΕΕΤΤ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα