Ανάκληση φωτιστικού νυκτός από την εταιρεία JUMBO

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2006 15:36

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Θανάσης Σκορδάς ανακοινώνει, ότι ύστερα από ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας,

H εταιρεία JUMBO AE προέβη σε εθελοντική ανάκληση φωτιστικού νυκτός τύπου πρίζας με κωδικό E14 A-7108, MAX10W. 230V AC-50HZ (NL-01).

Το ανωτέρω προϊόν είναι κινεζικής κατασκευής (προμηθευτής: GIFTSCO INDUSTRIAL CO., LTD, TAIWAN).

Η εταιρεία JUMBO AE, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία από υπερθέρμανση χύθηκε το υγρό, που περιέχεται στο άνω τμήμα του φωτιστικού, με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα, συνεργάστηκε άμεσα με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, προσκομίζοντας δείγματα. Υστερα από έλεγχο των προσκομισθέντων δειγμάτων διαπιστώθηκε κατά την πρώτη εξέταση ότι το προϊόν δεν είναι ασφαλές.

Από το συγκεκριμένο προϊόν έχουν ήδη αποσυρθεί από τα καταστήματα περίπου 14.000 τεμάχια.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συστήνει στους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, για λόγους ασφάλειας και να επικοινωνήσουν με τα καταστήματα JUMBO, σε περίπτωση που επιθυμούν αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή του αντίτιμου αγοράς, με προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα