Προωθείται το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο

Συνάντηση Καραμανλή - Σουφλιά
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2006 13:48

Το νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο θα προωθηθεί αύριο στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής και στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης θα κατατεθεί στο Κοινοβούλιο.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σουφλιάς μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Σουφλιάς ανακοίνωσε επίσης πως σε 15 με 20 ημέρες θα κατατεθεί και το νομοσχέδιο για τους ημιυπαίθριους χώρους και τις οικοδομικές άδειες.

Ερωτηθείς για τη δίωξη που ασκήθηκε στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του Κτηματολογίου, ο κ. Σουφλιάς υπογράμμισε ότι υπήρξαν ορισμένες παρατυπίες και παρανομίες και υπενθύμισε ότι η χώρα υποχρεώθηκε να επιστρέψει όλα τα κονδύλια που είχε πάρει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω των παρατυπιών αυτών, τις οποίες είχε καταγγείλει ο τότε κοινοτικός Επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ.

Θα περιμένουμε, υπογράμμισε ο κ. Σουφλιάς, το τελικό πόρισμα της δικαιοσύνης.

Τέλος, σε ερώτηση για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη χθεσινή καθίζηση στην εθνική οδό,ο κ. Γ. Σουφλιάς ανέφερε ότι δεν είναι ευθύνη του ΠΕΧΩΔΕ. Πρόσθεσε, όμως, ότι το ΠΕΧΩΔΕ κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά, σημειώνοντας ότι λόγω κακοτεχνίας ο αγωγός από τον Κηφισό είχε διαρροή. Το ΠΕΧΩΔΕ, πρόσθεσε, κινήθηκε πολύ γρήγορα και σήμερα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος.

ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα