Cosmote: Επιθετική τιμολογιακή πολιτική στη Ρουμανία

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2006 09:45

Επιθετική εκστρατεία με αιχμή την τιμολογιακή της πολιτική ξεκίνησε το Μάρτιο η Cosmote, προσφέροντας για ένα χρόνο δωρεάν χρόνο ομιλίας στο δίκτυό της ύψους 2.000 λεπτών (33,3 ώρες) το μήνα στους νέους και υφιστάμενους πελάτες της που θα ενεργοποιήσουν τη σχετική δυνατότητα έως το τέλος του μήνα έναντι πρόσθετης χρέωσης ύψους μόλις 3 ευρώ.

Στόχος της νέας εκστρατείας της εταιρείας είναι οι κατηγορίες χαμηλών εισοδημάτων και αν κρίνει κανείς από τις ουρές που σχηματίζονται στο εμπορικό της δίκτυο αναπτύσσεται με ιδιαίτερη επιτυχία. Το κύριο πλεονέκτημα της προσφοράς συνίσταται στο γεγονός πως δεν προϋποθέτει την υπογραφή συμβολαίου ή την έκδοση τιμολογίων ενώ παύει να ισχύει όταν σταματά η καταβολή του ποσού των 3 ευρώ, επισημαίνει ο ρουμανικός Τύπος.

Ωστόσο, εγχώριοι αναλυτές επισημαίνουν πως τα πραγματικά αποτελέσματα της «επαναστατικής» για τα ρουμανικά δεδομένα προσφοράς της Cosmote θα εκδηλωθούν μόνο μετά το πέρας του πρώτους έτους, όταν οι αγοραστές προπληρωμένου χρόνου ομιλίας θα αποφασίσουν ή όχι να συνεχίσουν να είναι πελάτες της εταιρείας σε συνδρομητική πλέον βάση.

Πηγή: Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα