Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2006 10:04
UPD:10:22

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά, αν και για μεγάλο διάστημα της συνεδρίασης είχε μικρό εύρος διακύμανσης, από τις 15:00 και μετά κινήθηκε έντονα ανοδικά δημιουργώντας θετικές προσδοκίες για τη συνέχεια. Την Παρασκευή λήγουν στη αγορά παραγώγων τα ΣΜΕ Μαρτίου και αναμένουμε διατήρηση του καλού κλίματος. Σε συνδυασμό πάντα με τις διεθνείς αγορές φαίνεται πως θα κινηθούμε στα παρόντα επίπεδα τιμών».

Fortius Finance: «Η ανάκαμψη των ξένων δεικτών στις τελευταίες συνεδριάσεις βοηθά και στην ανάκαμψη του ελληνικού χρηματιστηρίου, καθώς τα ουσιαστικά νέα στο εσωτερικό που θα τονώσουν τη ζήτηση απουσιάζουν. Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ γύρω από τρέχοντα επίπεδα, με επόμενο σημείο αναφοράς από τεχνικής απόψεως τον ΚΜΟ των 12ημερών στις 4.100 μονάδες».

Euroxx: «Σημαντική άνοδο κατέγραψε χθες ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους, με τον τζίρο συναλλαγών να κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές επικράτησαν έντονα ανοδικές τάσεις, στις Ηνωμένες Πολιτείες ο δείκτης υψηλής τεχνολογίας NASDAQ ενισχύθηκε ελαφρά ενώ ο Dow Jones έκλεισε αμετάβλητος. Τέλος στις ασιατικές αγορές επικράτησαν μικτές τάσεις με τον δείκτη Hang Seng να ενισχύεται και τον Nikkei να υποχωρεί. Για σήμερα εκτιμάται ότι το καλό κλίμα θα διατηρηθεί στο Χ.Α., με επιλεγμένους τίτλους να ανακάμπτουν περαιτέρω μετά από τις πρόσφατες πιέσεις που δέχθηκαν».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα