Επανεξελέγη η Χρ. Σακελλαρίδη στην προεδρία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 15:50
UPD:16:09
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, μετά τις αρχαιρεσίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Εξαγωγικής Οργάνωσης της χώρας. Στην Προεδρία επενεξελέγη η Χριστίνα Σακελλαρίδη. Προβλέψεις για αύξηση των εξαγωγών κατά 10% το 2019.

Αναλυτικότερα, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου επανεξελέγη ομόφωνα η κυρία Χριστίνα Σακελλαρίδη («ChGS»-Σύμβουλοι Επιχειρησιακής Στρατηγικής). Στις θέσεις των Αντιπροέδρων, επανεξελέγησαν η κυρία Αλεξάνδρα Χαζάπη-Πίττα (Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος «Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Αλέξανδροςε Πίττας ΑΕΒΕ») και η κυρία Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου (Αντιπρόεδρος της «GF Energy ΑΕΒΕ» και Πρόεδρος «Soya Mills International»), καθώς και ο κύριος Νικόλαος Δούρος (Πρόεδρος «DUR Α.Ε.»).

Γενικός Γραμματέας επανεξελέγη ο κ. Ευάγγελος Κολοκοτρώνης (Πρόεδρος «ADELCO Α.Ε.») και Οικονομικός Επόπτης εξελέγη η κυρία Νίκη Γιαβρόγλου (Διευθύνουσα Σύμβουλος «Ελληνικά Εκλαεκτά Έλαια» και μέλος δ.σ. «Μύλοι Σόγιας Α.Ε.»).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων φέτος, προβλέπεται πως μετά το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχαν πέρυσι, υπερβαίνοντας τα 33 δισ. ευρώ, οι εξαγωγές μπορούν να αυξηθούν μεταξύ 8% και 10% τη φετινή χρονιά υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν γεωπολιτικά γεγονότα, θα αρθούν τα αντικίνητρα που αναστέλλουν την ανάπτυξη και θα χαραχθεί μια Εθνική Στρατηγική Εξαγωγών.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα