Λάμψη στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας

Συμμετείχαν σχεδιαστές, επιχειρηματίες και αγοραστές από πολλές χώρες
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 20:10
UPD:20:10
George Vitsaras / SOOC/George Vitsaras

Από την έντυπη έκδοση

Της Σοφίας Εμμανουήλ
[email protected]

Ευκαιρία διασύνδεσης σχεδιαστών, επιχειρηματιών και αγοραστών στον χώρο της μόδας, με συμμετοχές από την Κίνα, το Ντουμπάι, την Ιταλία κ.ά., έδωσε η 25η Athens Xclusive Designers Week (AXDW) που διεξάγεται από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο θεσμός αυτός της εβδομάδας μόδας της Αθήνας υποδέχθηκε καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, διεθνείς επαγγελματίες και γνωστά ελληνικά fashion brands, ενώ η εκδήλωση ήταν για άλλη μια φορά ανοιχτή στους ανερχόμενους νέους σχεδιαστές στο πλαίσιο του διαγωνισμού New Designers Awards και του Fashion Design Project. Συμμετείχαν μάλιστα εκπρόσωποι από διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως το Glamour Ιταλίας, η Conde Nast Αμερικής αλλά και αγοραστές από το Ντουμπάι, το Μιλάνο και το Ισραήλ.

Ξεχώρισαν

Κορυφαία της διοργάνωσης, η επίδειξη του Βασίλη Ζούλια, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα, για να ακολουθήσουν παρουσιάσεις από τη σχολή της Ρομίνας Καραμανέα, το brand EMCI, τον Μάριο Καραβασίλη, την BAYA fitwear, τους Kathy Heyndels και Giannetos Handmade. Ξεχωριστές ήταν οι συμμετοχές του John Pan και του brand Herminas Reea που εμφανίστηκε στη διοργάνωση για δεύτερη συναπτή σεζόν από τη Ρουμανία, ενώ το Celebrity Skin παρουσίασε συλλογή συνδεδεμένη με τα δέκα χρόνια παρουσίας του στην αγορά.

Με ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το fashion show του Τάσσου Μητρόπουλου, του Πάνου Απέργη, της Μυρτώς Δραμουντάνη, της Jasmine από την Κίνα, της Ηλιάνα Χαραλάμπους με το brand Mindy αλλά και των MI-RO στη Σχολή Καλών Τεχνών. Τις εκδηλώσεις κλείνει σήμερα, 2 Απριλίου, η Όλγα Καραβερβέρη με ένα fashion show εμπνευσμένο από τη λάμψη και την υψηλή αισθητική των μεγάλων υψιφώνων της όπερας. 

H εκδήλωση φιλοξένησε επίσης Έλληνες δημιουργούς αξεσουάρ μόδας, στο section Xclusive Elements με την παρουσία των brands 2k10, E.T Collection, La Vie Jewelry, Miaou Niaou και Olga Loves Jewels.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα