Louis: Παραλαβή νέου κρουαζιερόπλοιου

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006 12:36

Η Louis Cruise Lines ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκληρώθηκε στις 17 Μαρτίου 2006 η παραλαβή του κρουαζιεροπλοίου “Birka Princess”, το οποίο μετονομάστηκε σε “SEA DIAMOND”.

Το νέο αυτό απόκτημα του στόλου της Louis, που αγοράστηκε για $35εκ., κατασκευάστηκε στη Φινλανδία το 1986 και έτυχε πλήρους ανακαίνισης ύψους $26εκ. το 1999. Είναι 22.412 τόνων, μεταφέρει 1250 επιβάτες σε 584 καμπίνες. Tο κρουαζιερόπλοιο διαθέτει μεταξύ άλλων τρία εστιατόρια, διάφορα μπαρ, μεγάλο σαλόνι παραστάσεων, αριθμό καταστημάτων, παιδότοπο, αίθουσες συνεδρίων, εσωτερική πισίνα με κέντρο spa κ.ά. .

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το κρουαζιερόπλοιο θεωρείται ένα από τα φιλικότερα για το περιβάλλον πλοία διαθέτοντας 7 καταλύτες και σύστημα ελέγχου καυσαερίων.

Το “Sea Diamond”, μετά από περαιτέρω ανακαινίσεις, θα εκτελεί από τον ερχόμενο μήνα, 3-ήμερες και 4-ήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά για λογαριασμό της Louis Hellenic Cruises. Η αγορά του “Sea Diamond” εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής της εταιρείας για ανανέωση του στόλου και την συνεχή αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών και προϊόντων της.

Ο στόλος της Louis αποτελείται από δώδεκα κρουαζιερόπλοια από τα οποία τρία είναι ναυλωμένα στην Αγγλική Thomson Cruises (που ανήκει στον ‘Όμιλο της TUI, τον μεγαλύτερο οργανωτή ταξιδιών στον κόσμο) και ένα στην Γερμανική Transocean. Δύο από τα πλοία της Louis εκτελούν 3/4/7-ήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά, δύο από τη Γένοβα/Μασσαλία, ένα από το Λονδίνο και τρία από την Κύπρο.

Ο Όμιλος Λούης διαθέτει επίσης είκοσι-επτά ξενοδοχεία από τα οποία τα δεκαπέντε σε διάφορα τουριστικά νησιά της Ελλάδας. Μεταξύ των ξενοδοχείων της Louis στην Κύπρο συμπεριλαμβάνονται και τα δύο ξενοδοχεία HILTON στη Λευκωσία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα