Η ναυτασφάλιση μπαίνει στο πανεπιστήμιο του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (ΙΜΟ)

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 11:27
UPD:12:10

Του Λάμπρου Καραγεώργου
[email protected]

Για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Πανεπιστήμιο (World Maritime University-WMU), του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙMO) ανοίγει τις πόρτες του στον κλάδο της ναυτασφάλισης μέσα από τη συνεργασία του με την American Hellenic Hull.

HMA.COM.CY

Ο κ. Τσακίρης

Ο κ. Ηλίας Τσακίρης, Διευθύνων Σύμβουλος της American Hellenic Hull Insurance Company (AHHIC) θα επισφραγίσει τη συνεργασία της εταιρείας με το World Maritime University (WMU), του ΙMO σε κοινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του πανεπιστημίου στη Σουηδία, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής θα παρουσιάσει εκτενώς τον κλάδο της ναυτασφάλισης και τις νέες τάσεις στη ναυτιλία στο σύνολο των φοιτητών του Πανεπιστημίου, παρουσία της προέδρου κας Cleopatra Doumbia - Henry, αλλά και των καθηγητών του πανεπιστημίου, μεταξύ των οποίων και δύο Ελλήνων.

Η συνεργασία των δύο πλευρών εγκαινιάστηκε κατά την παρουσίαση των τρεχουσών εξελίξεων στον κλάδο της ναυτασφάλισης από τον κ. Τσακίρη σε αντιπροσωπεία 28 φοιτητών του WMU στις 8 Μαρτίου στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά. Οι φοιτητές στην πλειονότητά τους επαγγελματίες, κατέχουν θέσεις - κλειδιά στις ναυτιλιακές διοικήσεις των κρατών προέλευσης. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την εκδήλωση στη Ναυτιλιακή Λέσχη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα