Αποχωρεί από την Intracom ο Γ. Δεληγιάννης

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2006 11:27
UPD:11:38

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του από την Intracom και όλα τα διοικητικά συμβούλια στα οποία συμμετείχε υπέβαλε ο κ. Γ. Δεληγιάννης ύστερα από 16 έτη παρουσίας στον όμιλο.

Ο κ. Δεληγιάννης εργάσθηκε στην Intracom από το 1990 αναλαμβάνοντας από το 1997 διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International και το 2003 διευθύνων σύμβουλος της Intracom διαδεχόμενος στη θέση αυτή τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Σ. Κόκκαλη.

O κ. Γ. Δεληγιάννης

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intracom, η ανάληψη της ηγεσίας του Ομίλου από τον κ. Γ. Δεληγιάννη, έγινε σε μία σημαντική χρονική στιγμή και συνέβαλε ουσιαστικά στην αναδιοργάνωση και μετεξέλιξή του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Intracom Holdings κ. Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και τους ανθρώπους του Ομίλου για 16 πολύ εποικοδομητικά χρόνια σ' έναν οργανισμό που πρωτοπορεί και μας κάνει περήφανους στην Ελλάδα και διεθνώς», δήλωσε ο κ. Δεληγιάννης.

Από την πλευρά του, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Ο κ. Δεληγιάννης συνέβαλε σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην ανανέωση και περαιτέρω ισχυροποίηση του Ομίλου, που σήμερα διαγράφει μία νέα πορεία ανάπτυξης στις διεθνείς αγορές. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα