Lufthansa: Αεροπορική εταιρεία του 2019 για το Air Transport World

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 14:49
UPD:14:56
REUTERS/Kai Pfaffenbach

H Lufthansa αναδείχτηκε αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2019 από το κλαδικό περιοδικό «Air Transport World» (ATW), αποτελώντας την πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που λαμβάνει τη συγκεκριμένη τιμητική διάκριση σε 14 χρόνια.

«Η συγκεκριμένη διάκριση αντανακλά την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της εταιρείας και την αδιάκοπη δέσμευση της διοίκησης και των εργαζομένων της», δήλωσε ο Κάρεν Γουόκερ, αρχισυντάκτης του Air Transport World.

Το αφιέρωμα του «Air Transport World» στον φετινό νικητή ανέδειξες πολλές διαφορετικές πτυχές της εταιρείας, όπως το γεγονός ότι η Lufthansa αποτέλεσε την πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια από την Skytrax - απόδειξη του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης που προσφέρει στους πελάτες της, τόσο στο έδαφος, όσο και στον αέρα.

Επιπλέον, η εταιρεία εισάγει συνεχώς νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας, όπως για παράδειγμα τον βιομετρικό έλεγχο επιβίβασης σε συγκεκριμένα αεροδρόμια της Βόρειας Αμερικής. Η Lufthansa παραμένει επίσης ηγέτης στον τομέα της βιωσιμότητας.

«Η Lufthansa αποτελεί μια ισχυρή εταιρεία με εντυπωσιακή κληρονομιά, μεγάλη πελατειακή βάση με εξαιρετικά πιστούς τακτικούς επιβάτες και διευρυμένες προσπάθειες για καινοτομία που αξιοποιείται κυρίως στον τομέα της ψηφιοποίησης», δήλωσε από την πλευρά του ο Κάρστεν Σπορ, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Lufthansa AG.

Πέρσι, η Lufthansa έλαβε από το «Air Transport World» το βραβείο «Industry Leadership Award».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα