Fashion Box: Αναμένει αύξηση κερδών κατά 45% το 2006

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2006 14:03
UPD:14:15

Στα 23,2 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθεί φέτος ο κύκλος εργασιών της Fashion Box σημειώνοντας αύξηση κατά 18% σε σχέση με το 2005.

Τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 790 χιλ. ευρώ αυξημένα κατά 45%.

Τα παραπάνω ανέφερε σήμερα ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fashion Box Ελλάς, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εταιρείας στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το δίκτυο διανομής της Fashion Box περιλαμβάνει 47 σημεία πώλησης (22 REPLAY Stores, 15 Shop-in-Shop και 10 Replay Corners) και συνεργασίες με 200 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

Στρατηγική επιλογή της εταιρείας αποτελεί η προσήλωση στην αγορά της casual επώνυμης νεανικής ένδυσης, το συνολικό μέγεθος της οποίας αποτιμάται στα 300 εκατ. ευρώ με το μερίδιο της Fashion Box Ελλάς να ξεπερνά το 5%. Επιδιώκοντας τη διεύρυνση του ανωτέρω μεριδίου η εταιρεία προσανατολίζεται αποκλειστικά στη δημιουργία νέων εταιρικών καταστημάτων και την σύναψη νέων συμφωνιών franchise με σκοπό να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη δυνατή γεωγραφική κάλυψη του δικτύου πωλήσεων.

Νέα σημεία πώλησης

Προκειμένου να υλοποιηθεί ο παραπάνω στόχος, η διοίκηση της Fashion Box έχει προγραμματίσει το άνοιγμα 12 νέων σημείων πώλησης μέσα στην επόμενη πενταετία ενώ ταυτόχρονα προχωρά δυναμικά και στην ανακαίνιση του υφιστάμενων καταστημάτων.

Οι επενδύσεις που αναμένεται να υλοποιηθούν συνολικά στη χρήση 2006 θα φτάσουν τις 1.116 χιλ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα