Επιφυλάξεις ΠΑΣΟΚ για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2006 17:47

«Θα ήμασταν οι τελευταίοι σε αυτή τη χώρα, που θα θέλαμε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης των οριστικών δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης της νέας ΚΑΠ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/03/22/1169169.htm , που αποτελούν περιουσιακά στοιχεία των αγροτών. Ομως, πολύ φοβούμαστε ότι, με τους χειρισμούς της κυβέρνησης θα υπάρξει πρόβλημα», δήλωσε ο υπεύθυνος αγροτικού του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Η θέση του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, είναι ξεκάθαρη : Κακώς ανατέθηκε από την κυβέρνηση στην ΠΑΣΕΓΕΣ το έργο της ενεργοποίησης των οριστικών δικαιωμάτων της νέας ΚΑΠ. Κακώς, λοιπόν, μετακυλύεται το κόστος του στους αγρότες. Πρέπει να το αναλάβει το κράτος. Οπως επίσης κακώς η ΠΑΣΕΓΕΣ ανέλαβε τη διαχειριστική ευθύνη του έργου.

Ο κ. Σπυρόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Μπασιάκο για αλαζονική αυτάρκεια, λέγοντας ότι από το περασμένο φθινόπωρο το ΠΑΣΟΚ είχε στείλει επιστολή στον κ. Μπασιάκο, με την οποία του ζητούσε να υπάρξει συνεργασία σε θέματα εφαρμογής της νέας ΚΑΠ, αλλά ουδέποτε πήρε απάντηση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα