Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2006 10:06
UPD:10:10

Fortius Finance: «Η αναβολή του placement της Αγροτικής Τράπεζας απογοήτευσε τους εμπλεκόμενους στα χρηματιστηριακά δρώμενα, με τις ρευστοποιήσεις να αυξάνονται στον καταλυτικό τραπεζικό κλάδο. Ωστόσο, στα θετικά μπορούμε να εντάξουμε τη σχετικά χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα στον τραπεζικό κλάδο.

»Η μεταστροφή του κλίματος στο εξωτερικό από αρνητικό σε θετικό χθες, (μετά το κλείσιμο του ΧΑ) λόγω Wall Street, αυξάνει τις πιθανότητες για την κίνηση του ΓΔ σε θετικές περιοχές σήμερα. Από τεχνικής απόψεως η αντίσταση στο FTSE/ASE-20 οριοθετείται στην περιοχή των 2.291-2.301 μονάδων».

Aspis Securities: «Οι ευρωπαϊκές αγορές πιθανό να κινηθούν ανοδικά σήµερα ακολουθώντας την Wall Street. Όσον αφορά την εγχώρια αγορά, θεωρούµε πιθανή µια ανοδική αντίδραση µετά τη διόρθωση που παρατηρήθηκε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θεωρούµε ότι θα βρεθούν οι µετοχές του τραπεζικού κλάδου».

Euroxx: «Σε αρνητικό έδαφος κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, με τον τζίρο συναλλαγών να κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσε ο FTSE- 80 με ιδιαίτερα μικρό όγκο συναλλαγών. Σε Ευρώπη και Αμερική οι κυριότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες κινήθηκαν ανοδικά ενώ στην Ασία επικράτησαν πωλητικές διαθέσεις. Για σήμερα εκτιμάται ότι η αγορά μπορεί να αντιδράσει θετικά από χαμηλότερα επίπεδα τιμών όμως, διαφορετικά θα έχουμε και πάλι αρνητικό πρόσημο».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα