Από σήμερα οι κρουαζιέρες της Celestyal Cruises

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 15:16
UPD:16:36
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Λύνει κάβους» από σήμερα η Celestyal Cruises, η οποία φέτος θα προσφέρει κρουαζιέρες για έναν μήνα περισσότερο σε σχέση με το 2018. Η εταιρεία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ξεκινάει φέτος τις κρουαζιέρες δύο εβδομάδες νωρίτερα, συγκριτικά με πέρυσι, προσφέροντας ταξίδια τριών και τεσσάρων ημερών, ενώ τα ολοκληρώνει δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή συνολικά έναν μήνα περισσότερο. Αντίστοιχα, οι επταήμερες κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν στις 12 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή συνολικά επιτυγχάνεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά οκτώ εβδομάδες.

Παράλληλα, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών εν πλω, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε διευρυμένο πρόγραμμα ανακαίνισης για τις σουίτες του «Celestyal Crystal», καθώς και αναβαθμίσεις χώρων στο «Celestyal Olympia», που έγιναν εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα. «Οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν μια ακόμη σημαντική επένδυση σε εξειδικευμένες ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις στη χώρα κι αποδεικνύουν έμπρακτα την πολυεπίπεδη στήριξη της Celestyal Cruises στην εθνική οικονομία τα τελευταία χρόνια» αναφέρει η εταιρεία.

Το πρόγραμμα ανακαίνισης του «Celestyal Crystal» περιλαμβάνει ολική ανανέωση στις 43 σουίτες με μπαλκόνι και στις 16 επιπλέον σουίτες.

«Κεντρικός άξονας του στρατηγικού σχεδιασμού μας παραμένει η υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και η διαρκής συνεισφορά στην εθνική οικονομία» σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης. «Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειές μας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου έχουν καρποφορήσει, καθώς η ζήτηση για κρουαζιέρες εκτός των καλοκαιρινών μηνών σταδιακά αυξάνεται, γεγονός που μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά» δήλωσε.

Για τη νέα χρονιά, η εταιρεία διαθέτει ειδικές, προνομιακές προσφορές για τους Έλληνες ταξιδιώτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια κρουαζιέρα και να απολαύσουν τον συγκεκριμένο τρόπο διακοπών, με προϋπόθεση την κράτηση θέσεων έως και τις 31 Μαρτίου 2019.

Η Celestyal Cruises διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω, όσο και στην ξηρά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα