Info-Quest: Επιστροφή κεφαλαίου

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2006 18:14

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Info-Quest εγκρίθηκε στη σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».

Επίσης εγκρίθηκε και η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου 1,5 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους. Ετσι το μετοχικό κεφάλαιο διαμορφώνεται σε 43.834.698 ευρώ και διαιρείται σε 48.705.220 άυλες κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,90 ευρώ η κάθε μία.

Ακόμα εγκρίθηκαν οι μέχρι σήμερα πράξεις, ενέργειες και δηλώσεις του ΔΣ και των εντολοδόχων αυτού που αφορούν την ολοκλήρωση της απόσχισης του κλάδου τηλεπικοινωνιών της εταιρίας και την εισφορά του στην εταιρία με την επωνυμία Q Telecommunications Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών, καθώς και την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης του 100% των μετοχών της Q Telecommunications Aνώνυμη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών στην εταιρία Helen Gac Ανώνυμη Εταιρρία Τηλεπικοινωνιών.

Μεταξύ άλλων εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της 31.12.2005, καθώς και οι εκθέσεις του ΔΣ και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, και επικυρώθηκε η εκλογή νέου ΔΣ με την εξής σύνθεση: α) Εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Θεόδωρος Φέσσας, Ευτυχία Κουτσουρέλη, Δημήτριος Καραγεώργης β) Ανεξάρτητα μη εκτελέστικα μέλη οι κ.κ Γεώργιος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Ρήγας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα