Intracom: Ανάληψη έργων σε Πολωνία, Μολδαβία

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2006 16:33

Δύο νέα έργα ανέλαβε η Intracom Telecom ισχυροποιώντας την παρουσία της στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Το πρώτο αφορά την POLKOMTEL στην Πολωνία και έχει συνολική αξία €1,834.960 εκατομμύρια, ενώ το δεύτερο αφορά την MOLDTELECOM στη Μολδαβία και έχει ύψος $2,12 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Intracom, η POLKOMTEL είναι Πάροχος Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας στην Πολωνία και λειτουργεί με την εμπορική επωνυμία PlusGSM. Το συμβόλαιο αφορά την επέκταση του υφιστάμενου συστήματος SS7 Signaling Monitoring System, την παροχή επιπλέον συστήματος διαχείρισης του GPRS δικτύου, καθώς και την επέκταση του αντίστοιχου συμβολαίου για υπηρεσίες υποστήριξης των παραπάνω συστημάτων.

Στο πλαίσιο της παραπάνω συμφωνίας, προσφέρονται, επιπλέον των σχετικών με την προσφερόμενη λύση εξοπλισμών και λογισμικών, και οι αναγκαίες υπηρεσίες υλοποίησης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης και υποστήριξης για το συνολικό έργο.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός εξαμήνου, ενώ οι υπηρεσίες υποστήριξης έχουν ισχύ ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης αορίστου χρόνου. Η λύση της INTRACOM TELECOM βασίζεται στα προϊόντα της Agilent Technologies.

Η MOLDTELECOM είναι η κορυφαία εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Μολδαβία. Το έργο για την MOLDTELECOM έγινε στο πλαίσιο νέου Frame Contract και αφορά την παροχή εξοπλισμού και υπηρεσιών. Στόχος του έργου είναι να επεκτείνει το υπάρχον δίκτυο τηλεπικοινωνιών της MOLDTELECOM με εξοπλισμό και υπηρεσίες σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς τάσεις τεχνολογιών για την αρχιτεκτονική των Next Generation Access Networks.

Η INTRACOM TELECOM κάλυψε την ανάγκη της MOLDTELECOM για μία αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες IBAS Multi-Service Access Node και FASTMux που σχεδίασε και ανέπτυξε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα