«Ευκαιρίες διασυνοριακών επενδύσεων και συνεργασιών: Ελλάδα - Τουρκία - ΗΠΑ»

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2006 18:20
UPD:18:21

Επιχειρηματικό συνέδριο με τίτλο «Ευκαιρίες διασυνοριακών επενδύσεων και συνεργασιών: Ελλάδα - Τουρκία - ΗΠΑ», διοργανώνει το Columbia Business School Alumni Club (Λέσχη Αποφοίτων Σχολής Επιχειρήσεων Κολούμπια) της Νέας Υόρκης, την Παρασκευή 31 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, με την συνεργασία της Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Hellas) και του Foreign Economic Relations Board (DEIK) της Τουρκίας.

Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χ. Φώλιας. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και οι κ. Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Charles Ries, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Nabi Sensoy, πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ και Ross Wilson, πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι η διεθνής τράπεζα HSBC, η εταιρεία Intralot και η διεθνής δικηγορική εταιρεία Arnold & Porter LLP. Συμβολή στην διοργάνωση έχουν, επίσης, το Τουρκικό-αμερικανικό Φόρουμ (Turkish-American Forum) και το Αμερικανικό Συμβούλιο Διεθνών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων (US Council for International Business).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.cbsacny.org/article.html?aid=221 .

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα