ΒΦΛ: Εκπρόσωποι των εργαζομένων στη συνεδρίαση του δ.σ.

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006 16:33

Στην Αθήνα θα μεταβούν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) στη Θεσσαλονίκη, μετά την αποδοχή από την εταιρεία του αιτήματός τους να συμμετάσχουν τρεις εκπρόσωποί τους στη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου τη Δευτέρα. Κατά τη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την επαναλειτουργία της μονάδας.

Το σωματείο εργαζομένων ζήτησε να παραστεί εκπρόσωπός τους στο δ.σ. με σκοπό να διευκρινιστεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΒΦΛ, που ακολούθησε των εξαγγελιών των υπουργών Απασχόλησης και Μακεδονίας - Θράκης κ.κ.Τσιτουρίδη και Καλαντζή, σύμφωνα με την οποία από τη διοίκηση «εξετάζεται η ορθολογική λειτουργία του εργοστασίου». Η συγκεκριμένη ανακοίνωση διόρθωνε προηγούμενη, η οποία έκανε λόγο «για μερική λειτουργία».

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων σκοπεύουν ακόμη να ζητήσουν από τα μέλη του δ.σ. τα πλήρη στοιχεία, με τα οποία αξιολογήθηκε ως «μη βιώσιμη» η μονάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για την ορθότητά τους.

Πηγή ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα