Rank: Σημαντική άνοδος των μετοχών

Καθώς εικάζεται ότι θα δεχθεί προσφορά για την εξαγορά της
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2006 12:40

ΑΝΟΔΟ έως και 5,1%, σημείωσαν οι μετοχές της Rank Group Plc, της ιδιοκτήτριας των Grosvenor Casinos και των Hard Rock καφέ, καθώς εικάζεται ότι η Blackstone Group LP, ενδέχεται να κάνει προσφορά για την εξαγορά της.

Η Blackstone, ενδέχεται να προσφέρει 1,4 δισ. λίρες Αγγλίας (2,4 δισ. δολ.) για την Rank, σύμφωνα με δημοσίευμα στην «The Business», επικαλούμενη πηγές που πρόσκειται στην εταιρεία επενδύσεων. Η Blackstone, σταμάτησε τον Νοέμβριο τις συνομιλίες της με την Rank, μετά την προσφορά 2,3 δισ. λιρών για την εταιρεία, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Οι μετοχές της Rank σημείωσαν άνοδο έως 11,5 πένες, φθάνοντας στις 237 πένες η μία στο Λονδίνο. Εάν κλείσουν σε αυτήν την τιμή, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αύξηση μέσα σε μία ημέρα από τις 13 Σεπτεμβρίου. Η Daily Mail, από την πλευρά της, σε δικό της δημοσίευμα ανέφερε ότι η Blackstone ενδέχεται να προσφέρει 320 πένες ανά μετοχή ή 2 δισ. λίρες. Στις 9:05 π.μ. στο Λονδίνο, οι μετοχές της εταιρείας βρισκόντουσαν στις 235 πένες η μία.

Η εκπρόσωπος της Blackstone, Sophia Harrison αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, ενώ οι εκπρόσωποι της Rank δεν βρέθηκαν άμσε για να κάνουν σχόλια.

Οι μετοχές της Rank, έχουν σημειώσει απώλειες 26% από τις 28 Δεκεμβρίου, όταν η εταιρεία πούλησε το σκέλος της Deluxe Film.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα