Μicrosoft Ελλάς: Διοικητικές ανακατατάξεις

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2006 14:16

Ο κ. Βαγγέλης Χρυσαφίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Finance & Administration Director, αναλαμβάνει καθήκοντα Communications & Marketing Director στη Microsoft Ελλάς, ενώ ο κ. Κώστας Λουκάς, ο οποίος είχε τη θέση του Finance Controller, προάγεται σε Finance & Administration Director. Και τα δύο στελέχη θα αναφέρονται στη Γενική Διεύθυνση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Χρυσαφίδης εργάζεται στη Microsoft Ελλάς τα τελευταία δύο χρόνια και έχει συμβάλει ενεργά στην επιτυχημένη χρηματοοικονομική οργάνωσης της εταιρείας. Στο παρελθόν εργαζόταν στην Intel Corporation, όπου κατείχε τη θέση του Risk & Controls Manager, Emerging Markets. Έχει εργαστεί επίσης στην GE Medical Systems ως Senior Business Analyst and Merger & Acquisition Integration Manager, με έδρα το Παρίσι. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc.) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιου του Lancaster στη Βρετανία.

Ο κ. Λουκάς εντάχθηκε στο δυναμικό της Microsoft Ελλάς στον Φεβρουάριο του 2005, προερχόμενος από την Coca-Cola Ελλάς όπου κατείχε τη θέση του Financial Analysis Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Procter & Gamble, όπου εργάστηκε σε διάφορες θέσεις με αντικείμενο τα οικονομικά. Ο κ. Λουκάς είναι κάτοχος πτυχίου στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) σε Accounting & Finance του London School of Economics της Βρετανίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα