Συνεργασία Sony Ericsson με Google

Τρίτη, 04 Απριλίου 2006 12:45

Την επίτευξη συμφωνίας για την ενσωμάτωση των υπηρεσιών Blogger και Google Web Search στα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, οι δύο εταιρείες είναι οι πρώτες στο χώρο που θα παρέχουν προεγκατεστημένη εφαρμογή blog, η οποία θα αξιοποιεί την κάμερα των κινητών τηλεφώνων, προσφέροντας παράλληλα ευκολία στη διαδικασία ρύθμισης για τους χρήστες που δεν διαθέτουν ήδη κάποιο προσωπικό blog.

Τα πρώτα προϊόντα της Sony Ericsson που θα διαθέτουν τη νέα υπηρεσία είναι το κινητό τηλέφωνο τεχνολογίας UMTS K610, η κυκλοφορία του οποίου ανακοινώθηκε πρόσφατα, καθώς και τα νέα μοντέλα K800 και K790 τα οποία θα είναι διαθέσιμα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2006.

«Παρατηρούμε μια συνεχόμενη αύξηση στη δραστηριότητα blogging. Οι χρήστες στρέφονται όλο και περισσότερο στο Internet προκειμένου να μοιραστούν πληροφορίες ή εικόνες μέσα από τα προσωπικά τους blogs», δήλωσε ο κ. Pavel Zentrich, Γενικός Διευθυντής της Sony Ericsson για Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο.

«Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Google, την εταιρία που αδιαμφισβήτητα ηγείται στο χώρο της αναζήτησης πληροφοριών στο Web, χάρη στην οποία θα προσφέρουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αναζητήσεις στο Internet απευθείας από τα κινητά τους τηλέφωνα Sony Ericsson», πρόσθεσε.

Επιπρόσθετα, από σήμερα η Google θα είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για όλα τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson που έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο Internet. Η μηχανή αναζήτησης έχει ενσωματωθεί στο σύστημα πλοήγησης των τηλεφώνων στο Web με δυνατότητα πρόσβασης από πολλά σημεία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα