Σε ξένους θεσμικούς το 7,3% της Cardico

Τρίτη, 04 Απριλίου 2006 17:00

Σε «επιλεγμένα θεσμικά ευρωπαϊκά χαρτοφυλάκια», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Cardico, πέρασε σήμερα το 7,3% της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στις 14:04 πέρασε μέσω Χ.Α. πακέτο 1.600.000 μετοχών της Cardico στην τιμή των 6,70 ευρώ ανά μετοχή. Το πακέτο αυτό αντιστοιχεί στο 7,3% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Cardico, 34 θεσμικοί επενδυτές από Γερμανία Αυστρία, Γαλλία, Νορβηγία, Ελβετία, Ολλανδία, Ιταλία και Αγγλία πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Σχηματάρι, «όπου αντελήφθησαν το μέγεθος της παραγωγικής δυνατότητας και την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων με τα οποία η Cardico έχει αρχίσει την είσοδό της στις αγορές λιανεμπορίου της Δυτικής Ευρώπης».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ανταπόκριση των θεσμικών επενδυτών ήταν πολύ μεγάλη και επροτάθη τοποθέτηση στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας για 7.811.500 μετοχές ποσό το οποίο υπερβαίνει το 35% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξωστρέφεια της εταιρείας και ειδικότερα λόγω της μετάταξης της στην κύρια αγορά, οι κύριοι μέτοχοι αποφάσισαν την τοποθέτηση περιορισμένου αριθμού μετοχών (1.600.000) σε επιλεγμένα θεσμικά ευρωπαϊκά χαρτοφυλάκια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα