British Airways: Θεσσαλονίκη-Λονδίνο κάθε μέρα

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2006 09:37

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ μετά την έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο, η British Airways προχωρεί στην αναβάθμισή της, σταθμίζοντας τον παράγοντα προσφορά-ζήτηση και τη συνολική δυναμική που επέδειξε το συγκεκριμένο δρομολόγιο κατά το παρελθόν έτος.

Συγκεκριμένα, από τις 26 Μαρτίου 2006, η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο από 5 φορές εβδομαδιαίως θα γίνεται πλέον σε καθημερινή βάση, με ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 16:30 και άφιξη στο αεροδρόμιο Gatwick στις 17:55. Το εισιτήριο μετ' επιστροφής από τη συμπρωτεύουσα προς το Λονδίνο θα ξεκινά από 140 ευρώ.

Παράλληλα, στην Club Europe, την business class θέση της British Airways, η τιμή παραμένει στα 369 ευρώ για εισιτήριο μετ' επιστροφής. Και στις δύο θέσεις παρέχεται κατά την πτήση το πλήρες service της British Airways, με δωρεάν γεύματα και ποτά.

Τέταρτη πτήση Αθήνα - Λονδίνο

Στo νέο θερινό πρόγραμμα της British Airways, εκτός από τις 3 καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Heathrow, προστίθεται και τέταρτη με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick. Από τις 28 Μαρτίου και έως το τέλος Οκτωβρίου, η πτήση ΒΑ2641 από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου θα εξυπηρετεί την αυξημένη επιβατική κίνηση κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η τιμή του εισιτηρίου μετ' επιστροφής από την Αθήνα προς το Λονδίνο ξεκινά από 140 ευρώ και στις 4 καθημερινές πτήσεις.

Ηράκλειο - Μάντσεστερ

Η πρώτη απευθείας προγραμματισμένη πτήση της ΒΑ μεταξύ Ηρακλείου και Μάντσεστερ θα απογειωθεί τον ερχόμενο Μάιο. Η πτήση θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στο διάστημα από 2 Μαΐου έως τέλος Οκτωβρίου από την GB Airways - franchise partner της British Airways που εκτελεί και το δρομολόγιο Ηράκλειο - Λονδίνο.

ΕΣΤΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα