Στην Κροατία επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Zeus International

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 14:57
UPD:15:00

Του Λάμπρου Καραγεώργου
[email protected]

Στην Κροατία επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Zeus International. Η ελληνικών συμφερόντων διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων εταιρεία ανέλαβε πρόσφατα το management του Novi Spa Hotels & Resort, το οποίο βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Αδριατικής, στον κόλπο του Kvarner και στα δυτικά προάστια του δημοφιλούς παραθαλάσσιου θερέτρου Novi Vinodolski, της Κροατίας.

Το Novi Spa Hotels & Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 310 στρεμμάτων πάνω σε μία ακτογραμμή δύο χιλιομέτρων και περιλαμβάνει 164 δωμάτια στο καινούριο κτήριο και 337 βίλες συνολικής κτηριακής επιφάνειας άνω των 150.000 τ.μ. Το ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα spa της Ευρώπης, θα αποκτήσει σύντομα νέα ταυτότητα, θα ανακαινιστεί και θα λειτουργήσει υπό τη διεύθυνση της Zeus International από τον Απρίλιο του 2019, ενώ θα παραμένει ανοικτό μόνο την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Κροατία είναι ο νέος σταθμός της Zeus International, η οποία εκμεταλλεύεται και διαχειρίζεται ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα