Νέα καταθετικά προϊόντα από την EFG Εurobank

Παρασκευή, 04 Μαΐου 2001 18:21

Νέα προϊόντα της σειράς Eurostructures ,που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου και δυνατότητες υψηλών αποδόσεων, προσφέρει στο επενδυτικό κοινό η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias. Πρόκειται για τρία καταθετικά προϊόντα τα οποία θα διατίθενται με σειρά προτεραιότητας από τις 7 Μαΐου 2001 και στα 330 καταστήματα Eurobank και Ergasias σε όλη την Ελλάδα. Τα βασικά χαρακτηριστικά των προιόντων έχουν ως εξής:

Euro-Dollar Range Rover

- Προθεσμιακή κατάθεση σε ΕΥΡΩ, διάρκειας τριών μηνών συνδεδεμένη με τη συναλλαγματική ισοτιμία του EUR/USD

Ελάχιστο ποσό συμμετοχής: 10.000 ΕΥΡΩ

Εγγραφές 7-11 Μαΐου 2001 (με σειρά προτεραιότητας)

Παρέχει :

- Εξασφάλιση 100% του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη του προϊόντος

- Ετησιοποιημένη απόδοση 10%, αν η συναλλαγματική ισοτιμία EUR/USD παραμείνει εντός ενός συγκεκριμένου εύρους διακύμανσης. Σε περίπτωση που το εύρος αυτό οποιαδήποτε στιγμή διασπαστεί, παρέχεται μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα ανάλογα προσαρμοσμένο εύρος.

Ελάχιστη εγγυημένη ετησιοποιημένη απόδοση 1% στη λήξη του προϊόντος

Lock-The-Best Sector

Προθεσμιακή κατάθεση σε ευρώ διάρκειας πέντε ετών με δυνατότητα συμμετοχής στην άνοδο των Ευρωπαϊκών Μετοχών μέσω πέντε επιλεγμένων κλαδικών δεικτών Dow Jones STOXX sm

Είναι συνδεδεμένη με ένα ισοσταθμισμένο καλάθι που αποτελείται από κλάδους εταιριών όπως Τράπεζες, Φαρμακοβιομηχανίες, Ενέργεια, Τηλεπικοινωνίες και Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας.

Ελάχιστο ποσό συμμετοχής: 10.000 ΕΥΡΩ

Εγγραφές 7-18 Μαΐου 2001 (με σειρά προτεραιότητας)

Παρέχει :

Εξασφάλιση 100% του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη του προϊόντος

Ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 7,5% στη λήξη του προϊόντος

Δυνατότητα υψηλών αποδόσεων με μέγιστη απόδοση 90% σε πέντε έτη (ετησιοποιημένη 13,69%). Στον υπολογισμό της απόδοσης του προϊόντος λαμβάνεται υπόψη ο κλαδικός δείκτης εκείνος που κάθε χρόνο έχει την καλύτερη απόδοση από την έναρξη της κατάθεσης.

Nasdaq-100 Linked Deposit

Προθεσμιακή κατάθεση σε Δολάρια ΗΠΑ διάρκειας ενός έτους συνδεδεμένη με την άνοδο του δείκτη Nasdaq 100, ο οποίος περιλαμβάνει τις 100 μεγαλύτερες σε κεφαλαιοποίηση εταιρίες υψηλής τεχνολογίας στις ΗΠΑ και απευθύνεται σε επενδυτές που προσβλέπουν στη σταδιακή ανάκαμψη των αγορών και ειδικά του κλάδου υψηλής τεχνολογίας.

Ελάχιστο ποσό συμμετοχής: 10.000 USD

Εγγραφές 7-18 Μαΐου 2001 (με σειρά προτεραιότητας)

Παρέχει :

Εξασφάλιση 100% του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη του προϊόντος

Μέγιστη απόδοση 38%, μείον το αλγεβρικό άθροισμα των τυχόν αρνητικών μηνιαίων αποδόσεων του δείκτη Nasdaq 100.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα