Συνεχίζεται η άνοδος στη Σοφοκλέους

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2006 14:21

ΑΝΟΔΙΚΕΣ τάσεις εξακολουθούν να επικρατούν στη Σοφοκλέους με πρωταγωνιστές τους τίτλους της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

«Οι εξελίξεις των προηγούμενων ημερών με την εξαγορά της Finansbank από την Εθνική έχουν δημιουργήσει ένα θετικό momentum, το οποίο συντηρείται», δήλωσε στο Reuters ο κ. Βασίλης Βλασταράκης, επικεφαλής ανάλυσης στην Beta Χρηματιστηριακή.

«Παρατηρείται, ωστόσο, μία μεταφορά της ρευστότητας από τα blue chips στην μεσαία κεφαλαιοποίηση, όπου οι επενδυτές βλέπουν ελκυστικές αποτιμήσεις και θετικές προοπτικές ανάπτυξης», πρόσθεσε.

Αυτή την ώρα (14:03) ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,45% έχοντας διαμορφωθεί στις 4.261,78 μονάδες. Νωρίτερα, έφθασε μέχρι τις 4.276,38 μονάδες, στο υψηλότερο σημείο της ημέρας.

Ο τζίρος ανέρχεται σε 206 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 54 εκατ. ευρώ αφορούν μεταβιβάσεις πακέτων http://www.naftemporiki.gr/markets/blocktrades.asp .

Ανοδικά κινείται και η πλειονότητα των μετοχών. Αναλυτικά, 111 μετοχές ενισχύονται, 95 σημειώνουν πτώση και 75 παραμένουν σταθερές.

Αξιόλογη άνοδο κατά 2,72% σημειώνει η μετοχή της Intralot, στον απόηχο της είδησης ότι ενδιαφέρεται για την εξαγορά τουρκικής εταιρείας στοιχημάτων http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/04/07/1175528.htm .

Σύμφωνα με τη Marfin Analysis, «αυτός ο διαγωνισμός είναι μια σημαντική επιχειρηματική ευκαιρία για την Intralot, καθώς πέρα από το μέγεθος της αγοράς, που εκτιμάται στα 800 εκατ. ευρώ, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για σημαντική περαιτέρω ανάπτυξη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα