Στο 3ο Hotel Tech Conference ο Κωτσόβολος - Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ξενοδοχείων στην πράξη

Sponsored Content
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 16:07
UPD:27/02/2019 15:05

Το παρών ως Gold Sponsor θα δώσει ο Κωτσόβολος στο 3ο Hotel Tech Conference στις 7 Φεβρουαρίου στο Wyndham Grand Hotel, με κύριο στόχο την παρουσίαση προτάσεων για την επιλογή και διαχείριση των τεχνολογικών υποδομών των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Στο συνέδριο η Κωτσόβολος θα παρουσιάσει τον ΝΕΟ κατάλογο Κωτσόβολος, ο οποίος περιλαμβάνει τις 5 τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων. Όπως τονίζει η Κωτσόβολος, στόχος είναι η μετατροπή της τεχνολογίας σε εργαλείο εξυπηρέτησης  των αναγκών του πελάτη του ξενοδοχείου. Οι συσκευές έρχονται να καλυτερεύσουν την εμπειρία του επισκέπτη, να γίνουν αφανείς ήρωες και να προσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης στον επισκέπτη από το check-in μέχρι το check out. Από την πόρτα των ξενοδοχειακών δωματίων, μέχρι τις κουρτίνες, το φωτισμό και τον κλιματισμό το πεδίο χρήσης υπηρεσιών μέσω του κινητού είναι τεράστιο και δυναμικό. Στόχος του 3ου Συνεδρίου Hotel Tech, είναι να δείξει στην πράξη το δρόμο υλοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ξενοδοχείων και να προβάλει το θετικό αντίκτυπο που έχουν οι επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, την ενίσχυση της λειτουργικότητας στις επιχειρησιακές διεργασίες και την εξοικονόμηση κόστους.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Κωτσόβολος θα δώσει απαντήσεις σε χρηστικές ερωτήσεις που αφορούν την εμπειρία του καταναλωτή στο περιβάλλον ενός ξενοδοχείου με τη βοήθεια της τεχνολογίας.  Η εταιρεία θα περιγράψει πως η ντουζιέρα μετατρέπεται στο προσωπικό σπα του κάθε πελάτη, πώς  μπορεί να μετατραπεί το κινητό των πελατών σε προσωπικό σεφ που μαγειρεύει γι’ αυτούς, πώς το μηχανοστάσιο ενός ξενοδοχείου γίνεται έξυπνο και ενημερώνει real time για την κατανάλωση του ξενοδοχείου σας, πώς τα μενού των εστιατορίων γίνονται ψηφιακά και παίρνουν μόνα τους τις παραγγελίες των πελατών τους. Όλα αυτά θα απαντηθούν με λύσεις μέσα από στον Ετήσιο Οδηγό Προμηθειών Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων. Στόχος της συμμετοχής της Κωτσόβολος στο συνέδριο είναι να αναδείξει την αξία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των τουριστικών επιχειρήσεων και μονάδων φιλοξενίας, ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης αλλά και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας τους, στη σύγχρονη εποχή.  

Στο Hotel Tech – που πλέον αποτελεί το σημείο αναφοράς  των τεχνολογικών εξελίξεων στο τουριστικό κλάδο - αναμένεται να συμμετέχουν ως επισκέπτες, σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το συνέδριο είναι:

Business IT – Στην ενότητα αυτή θα συζητηθούν λύσεις για hardware, software και οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες στο τομέα του Business IT αναβαθμίζοντας έτσι τα δίκτυα των ξενοδοχείων, ενισχύοντας την παραγωγικότητα τους αλλά κα την εξοικονόμηση πόρων.

Communication Solutions – Από εξοπλισμό Wi-Fi που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός ξενοδοχείου, ενοποιημένες λύσεις επικοινωνίας αλλά και τοπική δικτύωση είναι πολύ σημαντικά θέματα για την παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες των ξενοδοχείων. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι του συνεδρίου που περιλαμβάνει δικτύωση, επικοινωνία και πρόσβαση στο Ίντερνετ.

Digital Marketing & Online Reservation Στο κομμάτι αυτό θα συζητηθούν οι online κρατήσεις, η προβολή μέσω διαδικτύου, Social Media αλλά και mobile εφαρμογές. Η συζήτηση θα βασιστεί στο πώς μπορούν αξιοποιηθούν οι ψηφιακές τεχνολογίες καλύτερα για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα.

Energy - Θα συζητηθεί η διαχείριση ενεργειακών πόρων που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα ξενοδοχεία. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί με τις νέες τεχνολογίες φωτισμού, σύγχρονες λύσεις κλιματισμού, αισθητήρες θερμοκρασίας και τέλος οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

TV & Entertainment – Η χρήση της τηλεόρασης όπου σε ένα ξενοδοχείο είναι σαν ένα δια δραστικό εργαλείο που προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές. Θα συζητηθούν τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων, δικτυακός εξοπλισμός αλλά και οι λύσεις του Digital Signage.

Security & Safety – Θα συζητηθεί η ασφάλεια των πελατών, του προσωπικού αλλά και των εγκαταστάσεων/υποδομών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα