Υπογράφεται αύριο η ΕΓΣΣΕ

Τρίτη, 11 Απριλίου 2006 10:35

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ αύριο στις 12.30 μ.μ. η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) για το χρονικό διάστημα 2006-2007, μεταξύ των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ και ΓΣΕΕ στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ επί της Καπποδιστρίου 24.

Παράλληλα σήμερα στις 11 το πρωί πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Παρκ επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σύσκεψη της ΓΣΕΕ, των Ομοσπονδιών και των Οργανώσεων των ΔΕΚΟ - Τραπεζών με θέμα συζήτησης «Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στις ΔΕΚΟ-Τράπεζες-Συντονισμός Δράσης».

Οπως υπογραμμίζεται, οι πρόσφατες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις ΣΣΕ και τις αυξήσεις μισθών στις ΔΕΚΟ - Τράπεζες, επιχειρούν να καταργήσουν τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις και τις ΣΣΕ.

Ταυτόχρονα οι προσπάθειες ανατροπής των εργασιακών σχέσεων και των εσωτερικών κανονισμών λειτουργίας που έχουν θεσπιστεί με ΣΣΕ, επιβάλλουν την ενιαία και αποφασιστική αντιμετώπιση από όλους τους εργαζόμενους και τις οργανώσεις των ΔΕΚΟ.

Η ΓΣΕΕ συντονίζει και καθοδηγεί τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και στις Τράπεζες για το σεβασμό την εφαρμογή των ΣΣΕ και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα