Cosmoline: Νέο πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας

Τρίτη, 11 Απριλίου 2006 15:46

Την εμπορική διάθεση του προγράμματος σταθερής τηλεφωνίας ΤalkFree500 ανακοίνωσε η Cosmoline. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το εν λόγω πρόγραμμα παρέχει τα ακόλουθα:

• 500 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλους τους εθνικούς προορισμούς. Για πρώτη φορά στην αγορά της σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας μέσω του προγράμματος TalkFree500 προσφέρεται για αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς και κλήσεις προς κινητά Ελλάδας

• Ενιαία χρέωση για τις αστικές, υπεραστικές και κλήσεις προς κινητά. Εφόσον εξαντληθεί ο δωρεάν χρόνος ομιλίας του προγράμματος TalkFree500, η Cosmoline προσφέρει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά, ενιαία χρέωση προς όλους τους εθνικούς προορισμούς, με 0,001 Ευρώ το δευτερόλεπτο (τιμή με ΦΠΑ 19%)

• Χρέωση ανά δευτερόλεπτο προς όλους τους προορισμούς. Ο συνδρομητής πλέον χρεώνεται για τον πραγματικό χρόνο ομιλίας, που έχει πραγματοποιήσει.

Το πρόγραμμα TalkFree500 της Cosmoline, προσφέρεται με πάγιο 1 Ευρώ την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 19% και συνοδεύεται υποχρεωτικά από Προεπιλογή Φορέα - Δυνατότητα 3.

Επιπλέον, με κάθε εγγραφή στο πρόγραμμα TalkFree500, οι συνδρομητές μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν μια σύγχρονη ασύρματη τηλεφωνική συσκευή της Cosmoline.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα