Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 11 Απριλίου 2006 17:24
UPD:17:54

ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ Α.Ε.

Α. Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 27/04/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, Γλυφάδα Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της Εταιρίας. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (Λεωφ. Βουλιαγμένης και Πατριάρχου Γρηγορίου αρ. 1 - 3, Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) πλήρεις ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

Β. Β’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων με ψήφο μετοχών της Εταιρίας, την 27/04/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης με την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 1 - 3, Γλυφάδα Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της Εταιρίας. Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στο Ταμείο της Εταιρίας (Λεωφ. Βουλιαγμένης και Πατριάρχου Γρηγορίου αρ. 1 - 3, Γλυφάδα Αττικής) πέντε (5) πλήρεις ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, στις 28/04/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στο χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ, Απόλλωνος 40, Δήμος Βουλιαγμένης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2005 (1/1/2005-31/12/2005) καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τη διαχείριση της εταιρικής χρήσης 2005 (1/1/2005-31/12/2005). 3. Εγκριση εξόδων παραστάσεως και μισθών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Δεκεμβρίου 2005 και προέγκριση αυτών μέχρι την τακτική Γενική συνέλευση του 2007. 4. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο της χρήσης 2006 και έγκριση της αμοιβής τους. 5. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν.2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή και σε Διευθυντές να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιρειών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς. 6. Διάφορες ανακοινώσεις. Για να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση οι κ.κ. Μέτοχοι, αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπο, οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των αποϋλοποιημένων μετοχών τους οι οποίες βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας. Οσοι από τους Μετόχους είναι νομικά πρόσωπα, πρέπει μέσα στην ίδια προθεσμία να καταθέσουν σύμφωνα με το Νόμο και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα, εκτός εάν έχουν ήδη κατατεθεί στην Εταιρεία μας, οπότε αρκεί να μνημονευθεί στο έγγραφο αντιπροσώπευσης που έχουν παραδοθεί αυτά. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να παραδοθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσώπευσης σε περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση με αντιπρόσωπο.

ALTIUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 04/05/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο ST. GEORGE LYCABETUS, Κλεομένους 2 - Αθήνα, αίθουσα ΑΝΔΡΟΣ, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της έκτης εταιρικής χρήσης (1.1.2005-31.12.2005) μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσης 2005. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την υπό κρίση εταιρική χρήση. 4. Έγκριση αμοιβών/αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2005 και προέγκριση αυτών για τη χρήση 2006. 5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για την έβδομη εταιρική χρήση (χρήση 2006) και καθορισμός της αμοιβής τους. 6. Μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές. 7. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και κερδών, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και αύξηση του αριθμού των μετοχών με έκδοση και διανομή νέων δωρεάν μετοχών. 8. Τροποποίηση των άρθρων 5, 7 και 29 του εταιρικού καταστατικού. Κωδικοποίηση αυτού. 9. Έγκριση της ανανέωσης σύμβασης ανάθεσης δραστηριοτήτων κατ’ άρθρο 32 ν. 3371/2005. 10. Έγκριση τροποποίησης σύμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. 11. Διάφορες ανακοινώσεις. Όλοι οι Μέτοχοι της εταιρείας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Κάθε μετοχή παρέχει δικαίωμα μιας ψήφου. Οι κ.κ. Μέτοχοι, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού Χειριστή τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης στο Ταμείο της εταιρείας (οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 1-Αθήνα). Επίσης, μέσα στην ίδια παραπάνω 5ήμερη προθεσμία οφείλουν να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρείας και τα έγγραφα νομιμοποίησης των τυχόν αντιπροσώπων τους.

ΚΑΡΔΑΣΙΛΑΡΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/05/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στο νέο εργοστάσιο της Εταιρίας στο 2ον χλμ περιφερειακής οδού Σχηματαρίου - Οινόης, στην θέση Ραχίλη, Σχηματάρι Βοιωτίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας και των αντίστοιχων ενοποιημένων της χρήσης που έληξε την 31/12/2005, καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για την χρήση 1/1-31/12/2005. 3. Έγκριση διανομής μερίσματος για την χρήση 2005 και καθορισμός της ημερομηνίας αποκοπής του δικαιώματος για μέρισμα και της έναρξης της πληρωμής του. 4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτού της χρήσεως 2006, οι οποίοι θα ελέγξουν τις Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρείας και τις αντίστοιχες ενοποιημένες. 5. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, εξουσιοδότηση του ΔΣ να καθορίζει τους ειδικότερους όρους. 6. Προέγκριση αμοιβών ΔΣ για την χρήση 1/1-31/12/2006. 7. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: Εάν οι μετοχές τους δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό ΚΑΑ, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης την οποία, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην Εταιρεία α) στην έδρα της στην οδό Καραγεώργη Σερβίας 2, 105 62 Αθήνα, τηλ. 210-3428103, fax:210-3421626 ή β) στο εργοστάσιο 2ον χλμ περιφερειακής οδού Σχηματαρίου - Οινόης, θέση Ραχίλη, 32009 Σχηματάρι Βοιωτίας, τηλ. 22620-47700, fax: 22620-57113. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό ΚΑΑ, να δεσμεύσουν το σύνολο ή τμήμα των μετοχών τους με δήλωση τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, την οποία πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνελεύσεως, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στις ανωτέρω διευθύνσεις. Επίσης εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν από την σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι' αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην Εταιρεία τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα