Σύσκεψη στη Ν. Θεσσαλονίκης για την ομαλή λειτουργία της αγοράς

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006 12:57

Σύσκεψη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς στη συμπρωτεύουσα ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος, του Σωματείου Κρεοπωλών, του Συνδέσμου Εμπόρων της ΚΑΘ, της Ομοσπονδίας Εμπόρων, καθώς και του Συνδέσμου Επαγγελματιών του Ιστορικού κέντρου «Καπάνι».

Κατά τη σύσκεψη έγινε καταγραφή των προβλημάτων, ανταλλαγή απόψεων καθώς και των προτάσεων για τις λύσεις που απαιτούνται προκειμένου να εξασφαλισθεί η καλή λειτουργία της Αγοράς όσον αφορά τον εφοδιασμό, την επάρκεια και την ποιότητα των αγαθών που προορίζονται να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών τις γιορτές του Πάσχα.

Ακολούθησε προγραμματισμός κοινής δράσης και ενεργειών υπό τον συντονισμό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Εμπορίου με τους εκπροσώπους του συνόλου των ελεγκτικών Υπηρεσιών που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη (Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Διευθυντή της ΥΠΕΕ, και προϊσταμένους των Διευθύνσεων Γεωργίας - Κτηνιατρικής και του Τμήματος Ελέγχου Τροφίμων).

Αποφασίστηκε η συγκρότηση πέντε μικτών συνεργείων ελέγχου αποτελούμενων από υπαλλήλους των Διευθύνσεων Εμπορίου, ΥΠΕΕ, Κτηνιατρικής, Γεωργίας και του τμήματος ΤΕΤ και τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο τον καθημερινό και επί εικοσιτετραώρου βάσεως έλεγχο της διακίνησης των προϊόντων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα