Η JYSK ανοίγει το 23ο κατάστημά της στην Ελλάδα

Στοχεύει σε δίκτυο 40 καταστημάτων έως το 2020
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 09:51
UPD:09:53
Δελτίο Τύπου

Το 23ο κατάστημά της στην Ελλάδα ανοίγει η διεθνής αλυσίδα JYSK. Το νέο κατάστημα ανοίγει στον Πειραιά και αποτελεί ακόμη ένα βήμα στο πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη τη χώρα έως το 2020. 

Η δανέζικη αλυσίδα, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2015, πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) και όπως επισημαίνει  σε ανακοίνωσή της η επέκτασή της στην ελληνική αγορά αποκαλύπτει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Λαρς Λάρσεν, στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική  της εταιρείας αναφέρει : «Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Με το κατάστημα του Πειραιά αποκτούμε ένα σημείο πώλησης σε μια πολύ μεγάλη και σημαντική περιοχή και ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στους κατοίκους του Πειραιά να  γνωρίσουν καλύτερα τη JYSK και την εμπορική της πρόταση».

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα