Intracom: Επέκταση συμβολαίων με Teleokom Serbia

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006 15:47

Τρεις νέες επεκτάσεις συμβολαίων, συνολικής αξίας €4,2 εκατ., με την Telekom Serbia υπέγραψε η Intracom Telecom.

Η πρώτη επέκταση αφορά την παράδοση τερματικών συσκευών ISDN με το αντίστοιχο Σύστημα Διαχείρισης Δικτύου (Network Management System).

Η δεύτερη επέκταση αφορά την παροχή 3 νέων υπηρεσιών Ευφυούς Δικτύου, οι οποίες θα τρέξουν στην υπάρχουσα πλατφόρμα που ήδη παρέχει η INTRACOM TELECOM.

Αυτές οι νέες υπηρεσίες – Prepaid Card Calling, Account Card Calling και Virtual Private Network- θα δώσουν τη δυνατότητα στην Telekom Serbia να παρέχει στους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας περισσότερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και να αυξήσει ταυτόχρονα τα έσοδά της.

Η τρίτη επέκταση αφορά το Σύστημα Διαχείρισης Σηματοδοσίας Νο 7, το οποίο θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του διεθνούς και αστικού δικτύου ψηφιακών κέντρων της Telekom Serbia.

Τα έργα αυτά ενισχύουν την παρουσία της INTRACOM TELECOM στη Σερβία και το Μαυροβούνιο, καθώς η εταιρία έχει προμηθεύσει τα καρτοτηλέφωνα (public pay phones), συμπεριλαμβανομένου του Συστήματος Διαχείρισης, έναν αξιοσημείωτο αριθμό τερματικών συσκευών ISDN, καθώς και το Σύστημα Διαχείρισης Σηματοδοσίας Νο7, τόσο για το εθνικό όσο και για το διεθνές δίκτυο της Telekom Serbia και την πλατφόρμα υπηρεσιών Ευφυούς Δικτύου μαζί με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα