Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006 17:09
UPD:17:45

ASPIS BANK Α.Τ.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, στις 03/05/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση των Ετήσιων απλών και ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση του έτους 2005. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του έτους 2005. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για την εταιρική χρήση του έτους 2006. 4. Έγκριση εκλογής μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός των ανεξάρτητων μελών του. 6. Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/20. 7. Έγκριση αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2005 και προέγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 2006 σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/20. 8. Επικαιροποίηση του προγράμματος προαίρεσης αγοράς μετοχών. 9. Παροχή έγκρισης σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους σε νομικά πρόσωπα με σκοπούς συναφείς προς τους σκοπούς της Τράπεζας. 10. Διάφορες ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.

ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, στις 10/05/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της, στον Ασπρόπυργο, Λεωφόρος Μεγαρίδος, Θέση Καλλιστήρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Εταιρικών και Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης 1.1.2005 - 31.12.2005, σύμφωνα με τα ΔΛΠ, με τη σχετική Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και το Πιστοποιητικό των Ορκωτών Ελεγκτών επί των ανωτέρω Οικονομικών Καταστάσεων. 2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 1.1.2005 - 31.12.2005. 3. Λήψη απόφασης περί της διανομής των κερδών της εταιρικής χρήσης 1.1.2005 - 31.12.2005 καθώς και του τρόπου και χρόνου διάθεσης αυτών. 4. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών - λογιστών για την εταιρική χρήση 2006. 5. Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρικής χρήσης 1.1.2005 - 31.12.2005 και καθορισμός του ύψους των αμοιβών των μελών Δ.Σ. χρήσης 2006. 6. Λήψη απόφασης περί έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου για την αναδιάρθρωση του υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρίας. 7. Τροποποίηση του άρθρου 27 του Καταστατικού της Εταιρίας, σχετικά με την απαιτούμενη απαρτία για λήψη απόφασης για την έκδοση ομολογιακών δανείων. 8. Τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας περί της επωνυμίας της Εταιρίας. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην πιο πάνω Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, οφείλουν, σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρίας, να προβούν στις κάτωθι ενέργειες: Εάν οι μετοχές τους δε βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν - μέσω του χειριστή τους - και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας (Θέση Καλλιστήρι, Λεωφόρος Μεγαρίδος, Ασπρόπυργος, τηλ: 210 5519300) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας (Θέση Καλλιστήρι, Λεωφόρος Μεγαρίδος, Ασπρόπυργος) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, εντός της ίδιας πενθήμερης προθεσμίας πριν από τη σύγκληση της εν λόγω Τακτικής Γενικής Συνέλευσης οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι' αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στην Εταιρία τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.

AUTOHELLAS Α.Τ.Ε.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 11/05/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, Λ. Συγγρού 89-93, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (εταιρείας και ομίλου) χρήσης 31.12.2005, της σχετικής Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του Πιστοποιητικού Ελέγχου των Ελεγκτών. 2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2005. 3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τη χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής τους. 4. Έγκριση διάθεσης κερδών. 5. Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της χρήσης 2005 και προέγκριση των αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2006. 6. Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3156/2003- Εξουσιοδότηση Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Τροποποίηση του άρθρου 11 του Καταστατικού και Συμπλήρωση αρμοδιότητας Διοικητικού Συμβουλίου. 8. Κωδικοποίηση του Καταστατικού σε ενιαίο κείμενο προκειμένου να συμπεριληφθούν οι τελευταίες τροποποιήσεις του άρθρου 11. 9. Λοιπά θέματα. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην πιο πάνω Τακτική Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο και να ψηφίσουν σε αυτή, πρέπει, σύμφωνα με το Νόμο, να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, Βιλτανιώτη 31, Κηφισιά (Γραφείο Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνελεύσεως, τη Βεβαίωση Δεσμεύσεως των Μετοχών του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών ή την απόδειξη (βεβαίωση) του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης Τράπεζας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό περί κατάθεσης της Βεβαιώσεως Δεσμεύσεως των Μετοχών του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΟΕΛ



Σχολιασμένα