Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 10:30
UPD:10:34

Ύστερα από 49 χρόνια στην  «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», τα 44 εκ των οποίων στο τιμόνι της, ο Ιωάννης Πετρόπουλος αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και συνταξιοδοτείται. Θα τον διαδεχθεί ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος. 

Θα παραδώσει επισήμως τα ηνία περί τα μέσα Απριλίου, όπως ανακοινώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του το Δ.Σ. αποφάσισε να του απονείμει τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου μετά την αποχώρησή του.

Στην ίδια συνεδρίαση και κατόπιν εισήγησης των Επιτροπών Στελεχών και Υποψηφιοτήτων το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε παμψηφεί ότι τη θέση του διευ

θύνοντος συμβούλου θα αναλάβει ο κ. Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα γίνει παράλληλα και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, γεννημένος στην Αθήνα το 1964, είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με Executive MBA από το ALBA και εμπειρία άνω των 20 ετών σε θέσεις πωλήσεων και γενικής διεύθυνσης.

Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται στην εταιρεία έχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή του τομέα ΟΣΤΡΕΑ, με αντικείμενο την πώληση λιπαντικών Shell, συσσωρευτών και ελαστικών καθώς και του τομέα αγροτικών μηχανημάτων Kubota.

Από το 2013 είναι και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Εταιρίας και από Ιανουάριο 2018 εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Υπηρέτησε στη Shell από το 1996 έως το 2010 αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε  πολυεθνικό περιβάλλον, ξεκινώντας σαν επιθεωρητής πωλήσεων και αργότερα διευθυντής πωλήσεων. Το 2007 έγινε μέλος του country coordination team της Shell Hellas εκπροσωπώντας τον τομέα των λιπαντικών. 

naftemporiki.gr 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα