Intracom: Νέα σύμβαση με Eurobank Πολωνίας

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2006 16:29

Νέα σύμβαση υπέγραψε η Intracom IT Services, του ομίλου Intracom Holdings, με την EFG Eurobank Ergasias για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης ΑΤΜ/POS και Καρτών στην Πολωνία.

Η θυγατρική του Ομίλου Eurobank στην Πολωνία δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα τραπεζικών εργασιών, με αιχμή τη λιανική τραπεζική, από τα τέλη του 2005 στην πολωνική αγορά η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καταναλωτικές αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με 40 εκ. κατοίκους περίπου.

Με τη συμφωνία αυτή, η Eurobank επεκτείνει τη συνεργασία της με την INTRACOM IT SERVICES για την εγκατάσταση της σύγχρονης και ολοκληρωμένης λύσης Cortex, η οποία έχει επιλεγεί στρατηγικά από την τράπεζα για την επεξεργασία συναλλαγών ΑΤΜ/POS και καρτών στις θυγατρικές της και έχει ήδη εγκατασταθεί στη Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία, υποστηρίζοντας μεγάλο όγκο συναλλαγών και διασυνδέσεις με τοπικά και διεθνή δίκτυα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Το σύστημα υποστηρίζει 24ωρη πολυνομισματική λειτουργία, ανοικτές τεχνολογικές πλατφόρμες και πλήρη συμβατότητα με τα EMV standards. Με περισσότερες από 30 εγκαταστάσεις παγκοσμίως στις οποίες περιλαμβάνονται και μεγάλες τράπεζες της περιοχής (Societe Generale – BRD Ρουμανίας, ING Ρουμανίας, Hypo-Alde-Adria Bank Κροατίας, Stopanska Bank – θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας στα Σκόπια, AIB Group κ.α.) το Cortex επεξεργάζεται σήμερα μεγάλους όγκους συναλλαγών με πιστοποιημένα benchmarks.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ
  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα