Softbank: Συνέχιση των προσφορών της Vodafone K.K. στην Ιαπωνία

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2006 09:16

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στους κατόχους κινητών της Vodafone K.K. στην Ιαπωνία, θα συνεχίσει να κάνει η Softbank Corp., η οποία αγοράζει το εν λόγω σκέλος της Vodafone Group Plc, αντί του ποσού του 1,8 τρισ. γιέν (15 δισ. δολ.), με στόχο τη διατήρηση του μεριδίου στην αγορά κινητής τηλεφωνίας στο 17%.

«Η Softbank θα συνεχίσει να προσφέρει το πρόγραμμα της Vodafone, «Love Flat-Rate», το οποίο επιτρέπει στους συνδρομητές να κάνουν απεριόριστες κλήσεις σε τηλέφωνο της Vodafone σε τιμή αστικής κλήσης, σύμφωνα με ανακοίνωση των εταιριών. Επίσης οι χρήστες θα μπορούν να διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail).

H Softbank, η δεύτερη σε μέγεθος εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet της Ιαπωνίας, είπε στις 17 Μαρτίου ότι θα αγοράσει την Vodafone K.K., με στόχο την πρόσβαση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της Ιαπωνίας, ύψους 8,5 τρισ. γιέν και 92 εκατ. συνδρομητών.

¶λλες φθηνές υπηρεσίες της Vodafone K.K., όπως χαμηλότερες τιμές κλήσεων μεταξύ των μελών μιας οικογενείας, θα συνεχίσουν να παρέχονται, σύμφωνα με τις εταιρείες, οι οποίες θα ανακοινώσουν τη νέα επωνυμία του σκέλους τους και το σήμα των υπηρεσιών του, αργότερα.

Η DoCoMo, η δεύτερη σε μέγεθος εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, μετά την Vodafone, είχε μέχρι τα τέλη Μαρτίου 51 εκατ. συνδρομητές, σύμφωνα με την ίδια. Η KDDI, είχε 25,4 εκατ. συνδρομητές και η Vodafone K.K., 15,2 εκατ. συνδρομητές.

Τον περασμένο μήνα η Vodafone ανακοίνωσε ότι η ολοκλήρωση της πώλησης του σκέλους της στην Ιαπωνία θα γίνει έως την 1η Μαΐου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα