Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2006 17:07
UPD:17:18

JUMBΟ Α.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 10/05/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, στα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας, Κύπρου 9 & Ύδρας, Μοσχάτο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την Έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ποσού Euro 42.432.150 και τους όρους αυτού, για τη χρηματοδότηση των εταιρικών σκοπών της εταιρείας και παροχή ειδικής σχετικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Όσοι μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων ή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών, που κατέχουν, και να παραλάβουν βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, την οποία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης, υποχρεούνται να καταθέσουν μέχρι και την 04.05.2006 στο Ταμείο της εταιρείας στο Μοσχάτο Αττικής (οδός Κύπρου 9 & Ύδρας, Υπεύθυνη τμήματος μετόχων κ. Αικατερίνη Παπαευαγγέλου).

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/04/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30, στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Σταδίου 22, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 2. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με ακύρωση ιδίων μετοχών της εταιρίας - Τροποποίηση Καταστατικού. 3. Αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρίας με αντίστοιχη μείωση του αριθμού τους - Τροποποίηση Καταστατικού. 4. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών - Τροποποίηση Καταστατικού. 5. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών - Τροποποίηση Καταστατικού. 6. Τροποποίηση επωνυμίας - Τροποποίηση του άρθρου 1του Καταστατικού. 7. Κωδικοποίηση Καταστατικού. 8. Λοιπές ανακοινώσεις. Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση Μέτοχοι οφείλουν: · Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4 Αθήνα) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης. · Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4 Αθήνα) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης. · Εάν δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, να καταθέσουν τα αποθετήρια έγγραφα των μετοχών τους στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4 Αθήνα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Συνέλευσης και εντός της αυτής προθεσμίας να προσκομίσουν και να καταθέσουν στη διεύθυνση επικοινωνίας του τμήματος μετόχων της εταιρίας (Μέρλιν 4 Αθήνα) τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης των αποθετηρίων εγγράφων των μετοχών και τα τυχόν έγγραφα - πληρεξούσια αντιπροσώπευσης.

ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 17/05/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, Αγίου Νικολάου 10 και Ηλίου, Καβούρι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (Εταιρίας και Ενοποιημένων) της Εταιρικής Χρήσεως 2005 μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της Εταιρίας και τις Οικονομικές Καταστάσεις (Εταιρίας και Ενοποιημένες) για την Εταιρική Χρήση 2005. 3. Έγκριση διάθεσης κερδών Χρήσεως 2005. 4. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 5. Εκλογή Ορκωτού Ελεγκτή για την Εταιρική Χρήση 2006 και καθορισμός αμοιβής αυτού. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και καθορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002, όπως ισχύει. 7. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού 'διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο' - Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών κατά Ευρώ 0,60 λεπτά ανά μετοχή, με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με μετρητά στους μετόχους - Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας που αφορά το Μετοχικό Κεφάλαιο. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Βούλα, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 157.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΕΛΑ



Σχολιασμένα