Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 18 Απριλίου 2006 10:23

Euroxx: «Με απώλειες την προηγούμενη Πέμπτη έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους, ενώ ο τζίρος συναλλαγών κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Από τους επιμέρους δείκτες τις μεγαλύτερες πιέσεις δέχθηκε ο FTSE-80. Στην Ευρώπη το κλίμα ήταν θετικό για τις κυριότερες αγορές, αντίθετα στην Αμερική μετά και την νέα άνοδο της τιμής του πετρελαίου εκδηλώθηκαν ρευστοποιήσεις στους βασικότερους δείκτες. Για σήμερα αναμένεται μια ήπια θετική συνεδρίαση».

Emopriki Investment Bank: « Θεωρούμε ότι η αγορά θα ξεκινήσει επιφυλακτικά και σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα, σε αντιστοιχία με ότι αναμένεται και για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια έπειτα από τις ρευστοποιήσεις που επικράτησαν στην Αμερική».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά τις 13/04 ακολούθησε πτωτική πορεία με την πλειοψηφία των μετοχών να πραγματοποιεί απώλειες. Για σήμερα δεν αναμένουμε δραστικές αλλαγές και η συνεδρίαση θα είναι πάλι μία συνέχεια της αντίδρασης των ευρωπαϊκών αγορών.

»Η λήξη των ΣΜΕ Απριλίου την Μεγάλη Πέμπτη δίνει ένα διαφορετικό χρώμα στις επόμενες συνεδριάσεις. Επίσης παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον στους τίτλους μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, οι οποίοι διαφοροποιούνται έντονα από τους βασικούς δείκτες».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα