Εξετάζεται αξιοποίηση των ΣΔΙΤ για τη στέγαση Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2006 17:00

Υπό την Προεδρία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως Βύρωνα Πολύδωρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, σύσκεψη για την επίλυση των στεγαστικών προβλημάτων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν.3389/2005 «Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα» (Σ.Δ.Ι.Τ.).

Επίσης, εξετάστηκε η δυνατότητα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω των Σ.Δ.Ι.Τ., για τη χρηματοδότηση επενδυτικών προγραμμάτων και ειδικότερα για την ανέγερση κτηρίων, προκειμένου να στεγαστούν Κεντρικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες του Σώματος.

Τέλος, ζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών υλοποίησης του στεγαστικού προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά τη Β' & Γ' φάση των Αστυνομικών Σχολών στην Αμυγδαλέζα, τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, τη Δ/νση Αστυν. Πειραιά και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις: Ηρακλείου, Αχαΐας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Αλεξανδρούπολης, Γρεβενών, Αιτωλίας, Δράμας, Ημαθίας, Κεφαλλονιάς, Λευκάδας και Τρικάλων, καθώς και μεγάλο αριθμό Αστυνομικών Υπηρεσιών, επιπέδου Αστυνομικού Τμήματος, σε διάφορες περιοχές της Χώρας μας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα