Αποχωρεί ο Τζάστιν Τζενκ από τη Δέλτα

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2006 18:24

Την απόφαση του κ. Τζάστιν Τζενκ, διευθύνοντος συμβούλου της Δέλτα Συμμετοχών, να αποχωρήσει ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Ο κ. Τζενκ διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος το 2004 στα πλαίσια της προσπάθειας του Ομίλου να βελτιώσει την απόδοσή του, να επιτύχει τη διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων του όπως και τον οικονομικό εξορθολογισμό του.

O κ. Τζάστιν Τζενκ

Με την ανακοίνωση της συγχώνευσης με την Chipita και τη δημιουργία της BrandCo, και μετά την πραγματοποίηση τέτοιων σημαδιακών συναλλαγών όπως αυτές με τη Danone και τη Nestle, ο κ. Jenk ολοκλήρωσε την αποστολή του με μεγάλη επιτυχία, δήλωσε ο κ. Δασκαλόπουλος.

«Είμαστε ευγνώμονες στον Τζάστιν για το έργο και τη συνεισφορά του στη μεγάλη πρόοδο της Δέλτα τα τελευταία χρόνια», είπε ο κ. Δασκαλόπουλος.

Ο κ. Τζενκ από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην εταιρεία και στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και δήλωσε: «H δημιουργία της BrandCo οδηγεί τη Δέλτα σε μια πολλά υποσχόμενη τροχιά περαιτέρω ανάπτυξης και ακόμα καλύτερων επιδόσεων στο μέλλον. Η γνωριμία μου με τους ανθρώπους της εταιρείας και την ηγεσία της στηρίζει την πεποίθησή μου ότι θα εκμεταλλευτούν πλήρως τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τη νέα εταιρεία».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Μετά την αποχώρηση του κ. Τζενκ, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα αποτελούμενο από τους κ.κ. Δημήτριο Δασκαλόπουλο-Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Παναγιώτη Κανελλόπουλο-Αντιπρόεδρο μη εκτελεστικό μέλος, Σπύρο Θεοδωρόπουλο μη εκτελεστικό μέλος, Στυλιανό Αργυρό ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Απόστολο Ταμβακάκη μη εκτελεστικό μέλος, Οδυσσέα Κυριακόπουλο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και Ελευθέριο Αντωνακόπουλο μη εκτελεστικό μέλος.

Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου λήγει την 30.6.2008.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα