Διοικητικές αλλαγές σε Ο.Α. και ΕΡΓΟΣΕ

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2006 12:06

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του προέδρου των Ολυμπιακών Αερογραμμών κ. Πέτρου Παπαγεωργίου προχωρά σήμερα ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, ενώ παρελθόν αποτελεί για την ΕΡΓΟΣΕ ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Ν. Κουμαντάνος.

Ο υπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα εκτός απρόοπτου θα ανακοινώσει την παραίτηση του κ. Παπαγεωργίου από τη θέση του προέδρου των Ο.Α. την οποία και κατείχε επί δύο χρόνια.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν επιβεβαίωνε την απομάκρυνση του προέδρου των Ολυμπιακών Αερογραμμών, ωστόσο, η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε έκανε λόγο για απόφαση του αρμόδιου υπουργού Μεταφορών ο οποίος όπως λέγεται προχώρησε στην απομάκρυνση μετά τις έντονες διαφορές σε επίπεδο συνεργασίας με την πρόεδρο της Ολυμπιακής Αεροπορίας Υπηρεσίες Α.Ε. κ. Παπαδοπούλου. Η έντονη φημολογία, άλλωστε, έφερε την πρόεδρο της Ο.Α.- Υπηρεσίες επίσης σε δυσμενή θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, δεδομένης της βούλησης της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τον εθνικό μας αερομεταφορέα, το Δ.Σ. των Ο.Α. ούτως ή άλλως είχε συγκεκριμένο χρόνο «ζωής».

Σε ό,τι αφορά στον πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ, ο κ. Νίκος Κουμαντάνος παραιτήθηκε μετά από διετή θητεία στην ηγεσία της εταιρείας και σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή αποδίδεται στην αναβάθμισή του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία ανήκει οργανικά και θα συνεχίσει την καριέρα του από τη θέση του διευθυντή.

Νέος πρόεδρος στην ΕΡΓΟΣΕ αναλαμβάνει ο κ. Νικόλαος Αποστολόπουλος, συνταξιούχος, πρώην γενικός διευθυντής Προγραμματισμού του ΟΣΕ. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Νίκος Κουρεντάς παραμένει στη θέση του.

Φ.Ζ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα