ΕΕΤΤ: Συνέδριο για την ευρυζωνικότητα

Στις 2 - 4 Μαΐου
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2006 17:28

Στις 2, 3 και 4 Μαΐου 2006 θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με θέμα «Η Δυναμική της Ευρυζωνικότητας στη Μεσόγειο: Μοχλός για Διεθνή Συνεργασία προς Όφελος της Αγοράς και του Πολίτη» (ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης).

Την έναρξη των εργασιών έχει προσκληθεί να κηρύξει ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κώστας Καραμανλής. Επίσης, θα απευθύνει ομιλία η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κοινωνία της Πληροφορίας και τα ΜΜΕ, κα Viviane Reding και χαιρετισμό ο Υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι Ρυθμιστικών Αρχών για τον τομέα των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και επενδυτικών φορέων καθώς και εκπρόσωποι των κομμάτων και της ακαδημαϊκής κοινότητας, με στόχο να καταγραφούν οι απόψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων και να αναπτυχθεί εποικοδομητικός διάλογος για την ευρυζωνικότητα και ειδικότερα για το Διαδίκτυο και τις εφαρμογές του.

Στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ (www.eett.gr, Ενότητα Δημοσιότητα/ Ημερίδες-Εκδηλώσεις) είναι διαθέσιμες πληροφορίες για το Συνέδριο. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα